Web Analytics Made Easy - Statcounter

 
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از اداره کل روابط عمومی سازمان تامین اجتماعی، دکتر محمدرضا جعفریان با بیان اینکه در حال حاضر این سازمان جمعیتی بالغ بر ۳ میلیون نفر از بازنشستگان و مستمری بگیران را که با احتساب افراد خانواده خود حدود ۷ میلیون نفر می شوند تحت پوشش دارد، افزود: ارائه خدمات رفاهی با رویکرد سیاحتی و زیارتی به این عزیزان در کنار سایر خدمات بیمه ای و درمانی، یکی از مهمترین ماموریت های سازمان تامین اجتماعی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود : در سال های اخیر شاهد اقدامات بی سابقه و اثرگذاری در عرصه ارائه خدمات رفاهی به بازنشستگان و مستمری بگیران سازمان تامین اجتماعی هستیم که از جمله آنها می توان به طرح بزرگ کرامت رضوی (اعزام رایگان بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی به سفر زیارتی مشهد مقدس) به عنوان طرحی پیشرو و برندی ارزشمند برای سازمان تامین اجتماعی اشاره کرد.
وی با بیان اینکه طرح کرامت رضوی از اسفند ۱۳۹۳ با اعزام اولین گروه از بازنشستگان و مستمری بگیران آغاز شد، اظهار داشت: تاکنون ۸۱ هزار نفر به این سفر معنوی اعزام شده اند.
جعفریان گفت: در سال ۹۴ هم ۲۶ هزار و ۴۰۰ نفر، سال ۹۵ برابر ۲۴هزار و ۶۰۰ نفر و سال گذشته، ۳۰ هزار نفر از بازنشستگان و مستمری بگیران سازمان تامین اجتماعی به مشهد مقدس در قالب طرح کرامت رضوی مشرف شدند.
معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان تامین اجتماعی افزود: در سال ۱۳۹۷ تعداد ۳۰ هزار نفر از بازنشستگان و مستمری بگیران از طرح کرامت رضوی بهره مند خواهند شد.
مشاور عالی اجرایی و دستیار مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی گفت: همچنین مقرر است در قالب اجرای طرح گردشگری ویژه بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی نیز تعداد ۱۰ هزار نفر از بازنشستگان و مستمری بگیران از سفرهای سیاحتی بهره مند شوند.
وی با بیان اینکه صرف اعتبارات بصورت هدفمند با اثربخشی بالا و همچنین دستیابی به عدالت توزیعی در زمینه ارائه خدمات سیاحتی و زیارتی به بازنشستگان و مستمری بگیران ارجمند در سراسر کشور، از جمله اهداف مهم این طرح است، اظهار داشت: لذا در فرایند اجرایی طرح کرامت رضوی سعی بر آن است حتی الامکان اقشار کمتر برخوردار و کسانی که تاکنون به دلایل مختلف نتوانسته اند از انوار معنوی زیارت امام هشتم (ع) برخوردار شوند، دراولویت اعزام قرار گیرند.
جعفریان گفت: بر همین اساس و با توجه به برآوردهای انجام شده بالغ بر ۱۰درصد از اعزام شوندگان که اغلب از استانهای محروم کشور (سیستان و بلوچستان، هرمزگان، بوشهر، ایلام، کردستان و ...) بوده اند، توفیق زیارت حرم مطهر رضوی را برای اولین بار تجربه کرده اند که همین موضوع ارزش معنوی طرح کرامت رضوی را صدچندان می کند.
معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان تامین اجتماعی در خصوص گزینش افراد برای تشرف به مشهد مقدس گفت: بر اساس دستور العمل ابلاغی خانواده معظم شهدا، رزمندگان، ایثارگران، افراد بالای ۶۰ سال، حداقل بگیران، و همچنین افرادی که تا کنون به این سفر معنوی اعزام نشده اند در اولویت اعزام به مشهد مقدس هستند.
وی به لحاظ همراه بازنشسته و مستمری بگیر در این سفر معنوی نیز اشاره کرد و گفت: به استثنای همسر بازنشسته که از این سفر بهمراه ایشان بهره مند می شود، برای آن دسته از بازنشستگان سالمند که خود و همسرش به لحاظ جسمی دارای محدودیت هستند و همچنین مستمری بگیرانی که به تنهایی توانایی حضور در این سفر را نداشته باشند یک نفر بعنوان همراه در نظر گرفته می شود.
دکتر جعفریان تصریح کرد: طرح کرامت رضوی پتانسیل بسیار بالایی به لحاظ تحقق اهداف سازمانی و فراسازمانی در عرصه های فرهنگی و اجتماعی داراست. از اینرو درکنار اتخاذ تمهیداتی مانند امکانات درمانی و پزشکی و همچنین توزیع بروشورهایی با محتوای افزایش آگاهی های درمانی و اصول بهداشتی دوران سالمندی، درصدد هستیم تا در آینده با گنجاندن برنامه های فرهنگی مناسب از ابتدا تا پایان سفر نسبت به افزایش غنای این طرح، اقدامات لازم را انجام دهیم.
وی به طرح های کرامت احمدی و سفر به عتبات عالیات بازنشستگان از سوی سازمان تامین اجتماعی نیز اشاره کرد و گفت: با توجه به همجواری بازنشستگان و مستمری بگیران استانهای خراسان رضوی و شمالی با حرم مطهر و درخواست آنها برای اعزام به مرقد مطهر احمدبن موسی (ع) و حرم مطهر حضرت معصومه (س) تاکنون تعداد ۱۶۰۰ نفر از بازنشستگان و مستمری بگیران این استانها به شهر شیراز و شهر مقدس قم در اجرای طرح کرامت احمدی اعزام شده اند. ضمن آنکه در قالب طرح بصیرت علوی( اعزام بازنشستگان به عتبات عالیات) نیز تاکنون تعداد ۷۳۷ نفر از بازنشستگان و مستمری بگیران از این طرح بهره مند شده اند.  

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۱۸۵۶۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت دستمزد واقعی در لیست‌های بیمه‌ای حق کارگران است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد ، رسول چراغ سحر در نشست هم اندیشی سازمان‌ها و تشکل‌های کارگری و کارفرمایی با معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار گفت: بسیاری از کارگران شاغل در بخش‌های خصوصی و دولتی از میزان دستمزد اعلام شده خود در لیست‌های بیمه‌ای ارسال شده به تامین اجتماعی آگاهی ندارند و ثبت دستمزد واقعی برای استفاده از مزایایی مانند بازنشستگی و سایر خدمات حق آنها است.  چراغ سحر  افزود: درج دستمزد‌های غیرواقعی و معمولاً به میزان حداقل حقوق در لیست‌های حق بیمه، یکی از مشکلات بیمه شدگان و عوامل ایجاد نارضایتی آنان در زمان بازنشستگی و یا بهره مندی از سایر مزایای بیمه‌ای است.  وی افزود: مبلغ دستمزد مشمول حق بیمه که در لیست‌های ارسالی توسط کارفرمایان درج می‌شود، ملاک محاسبه حقوق بازنشستگی است و لذا بیمه شدگان و کارگران باید در سال‌های اشتغال به صورت مستمر از ثبت کارکرد ماهانه و میزان دستمزد خود آگاهی و اطمینان حاصل کنند.  وی گفت: برخی از کارفرمایان به دنبال پرداخت حق بیمه کمتر هستند و در موارد زیادی بیمه شدگان و کارگران نیز از پیامد‌های اعلام دستمزد غیرواقعی خود آگاهی ندارند، اما هنگامی که برای استفاده از مزایایی، چون غرامت دستمزد ایام بیماری، مقرری بیمه بیکاری و کمک هزینه دوران بارداری مراجعه می‌کنند و یا زمانی که موعد بازنشستگی آنان فرا می‌رسد، با مبلغ پایین حقوق و مزایای دریافتی مواجه می‌شوند که این امر ناشی از میزان دستمزد اعلام شده در دوران کارکرد توسط کارفرما بوده است و سازمان تامین اجتماعی دخالتی در کاهش یا افزایش آن ندارد.  مدیرکل تامین اجتمتعی کهگیلویه و بویراحمد تاکید کرد: مبنای محاسباتی این سازمان، به طور مشخص، میزان دستمزد درج شده در لیست‌های حق بیمه دریافتی از کارفرماست و میزان حقوق و دستمزدی که بیمه شده از محل کار خود دریافت می‌کند، به هیچ وجه ملاک محاسبه نخواهد بود.  چراغ سحر گفتت: کارگران از روز نخست اشتغال به کار، مشمول ماده ۱۴۸ قانون کار بوده و کارفرمایان مکلف به ارسال حق بیمه و دستمزد واقعی آنان به سازمان تامین اجتماعی هستند.  وی نارضایتی بخش زیادی از بیمه شدگان در زمان بازنشستگی و یا استفاده از تعهدات کوتاه مدت سازمان را ناشی از درج نشدن دستمزد و مزایای واقعی آنان در دوران اشتغال دانست و اظهار داشت: این موضوع منجر به افزایش تعداد شکایت‌ها از سوی کارگران به ادارات کار و هم چنین افزایش شمار بازنشستگان با دریافت حداقل حقوق خواهد شد.    وی افزود: بیمه شدگان می‌توانند با مراجعه به سامانه خدمات غیرحضوری سازمان تامین اجتماعی به نشانی es.tamin.ir در بخش بیمه شدگان و منوی سابقه از عنوان شغلی و میزان دستمزد اعلامی خود اطلاع پیدا کنند.

دیگر خبرها

  • یک اتفاق جدید درباره افزایش حقوق بازنشستگان / تکلیف همسان‌سازی حقوق بازنشستگان چه شد؟
  • صدور فیش‌های حقوقی جدید بازنشستگان +جزئیات میزان افزایش
  • چرا فرهنگیان از طرح بکارگیری دوباره بازنشستگان استقبال نکردند؟
  • فیش حقوقی جدید بازنشستگان صادر شد
  • پرداخت حق بیمه بیش از ۲ هزار زن سرپرست خانوار هرمزگانی
  • آیا منابع متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان جور شده است؟
  • مجلس از همسان‌سازی حقوق بازنشستگان حمایت می‌کند
  • جدیدترین خبر افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی بانک رفاه امروز ۱۵ اردیبهشت
  • ثبت دستمزد واقعی در لیست‌های بیمه‌ای حق کارگران است
  • اختتامیه ۲۱ المپیاد کوهنوردی کارکنان سازمان تامین اجتماعی در سی سخت