Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: هم اکنون ارزآوری صادرات زعفران ۳۰۰ میلیون دلار است. ۱۱ آبان ۱۳۹۷ - ۱۵:۳۰ استانها خراسان رضوی نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد مقدس، محمد شریعتمداری ظهر امروز در جریان بازدید از یک شرکت تولید و بسته بندی زعفران در شهرک صنعتی توس مشهد اظهار داشت: اقتصاد ایران توانا است و نباید خود را کوچک بشماریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چپ کردن اقتصاد ایران نوبل می‌خواهد. فشار و مشکلات وجود دارد و درآمدهای نفتی کم شده اما در کنار آن فرصت بروز توانایی‌ها هم ایجاد شده است. 

وی با اشاره به اینکه فشار نظام سلطه حداکثر شش ماه است، گفت: بعد از آن مجدد اقتصاد ایران حرکت خود را آغاز و برای عبور از شرایطی که دشمن برای کشور ایجاد کرده احتیاج به یکپارچگی در همه صفوف دولتی، خصوصی، قوا و جناح‌ها داریم. 

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در ادامه خاطرنشان کرد: به منظور حفظ و ثبات اشتغال موجود و ایجاد اشتغال جدید باید شرایط مناسب را برای کارآفرینان و تولیدکنندگان ایجاد نمود بطوری که کارگران قراردادی به کارگران مستمر و دائمی تبدیل شده و کار و تولید محقق شود. 

وی با بیان اینکه هم اکنون ارزآوری صادرات زعفران 300 میلیون دلار است، گفت: می‌توان با "طرح تولید مبتنی بر قرارداد" این میزان را به یک میلیارد و 200 میلیون دلار افزایش داد.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: هدف طرح تولید مبتنی بر قرارداد تولید مبتنی بر قرارداد، برقراری ارتباط و اتصال پایدار بین بنگاه‌های خرد و کوچک محلی و بنگاه‌های بزرگ صادراتی تحت قرارداد همراه با انتقال دانش فنی و استانداردها، تامین مالی و ارائه تسهیلات به موقع و با هزینه کمتر برای متقاضیان است. 

وی افزود: با توجه به الزامات و ماهیت مدل تولیدی این طرح و در راستای توسعه زنجیره ارزش و با هدف حداکثرسازی ارزش افزوده، شرکت‌های مجری "طرح تولید مبتنی بر قرارداد" باید تولیدی یا تولیدی صادراتی باشند و الزاما فرآیندهای ارزش افزای مالی و اشتغالی بر روی محصول انجام دهند. این طرح کشاورز را نیز از دغدغه تامین هزینه و کارآفرین را از دغدغه تامین مواد اولیه نجات می‌دهد. 

شریعتمداری ادامه داد: هم اکنون نظام بانکی از تامین مالی فعالیت‌های خرد عاجز است و بانکها در این زمینه باید فعالتر عمل کنند تا مشکلات رفع شود.

وی در ادامه به صندوق‌های تامین اجتماعی و بازنشستگی نیز اشاره و بیان کرد: باید منافع بلندمدت صندوق‌ها را در نظر گرفت. اگر یک واحد تولیدی بخاطر مسائل بیمه ای جریمه و کارگران بیکار شوند به مراتب ضرر آن برای صندوق تامین اجتماعی بیش از فایده است. 

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: باید زیان ناشی از به هم خوردن قراردادها و عدم ایجاد اشتغال را در یک کفه ترازو و منفعت از محل ایجاد درآمد برای صندوق‌های تامین اجتماعی و بازنشستگی را در کفه دیگر ترازو بگذاریم و بسنجیم که منفعت روزمره کوتاه مدت بهتر است یا منفعت بلندمدت. 

انتهای پیام/م

R41347/P1486/S6,1188/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۳۴۵۲۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات بیش از ۳۳۲ هزار تن کالای غیرنفتی از کهگیلویه و بویراحمد طی یک‌ماه

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد مدیرکل صنعت معدن و تجارت استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: در سال ۱۴۰۲، ۳۳۲ هزار و ۷۱۲ تن کالای غیرنفتی با ارزش ۳۰ میلیون دلار از استان کهگیلویه و بویراحمد صادر شده است.

سید امیرتیمور موسویان در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا افزود: میزان صادرات تولیدی سال ۱۴۰۲ نسبت به سال قبل بیش از ۱۰۰ درصد، و میزان کل صادرات با بازرگانان طی این مدت بیش از ۳۰۰ درصد افزایش داشته است.

وی اظهار کرد: کلینکر سیمان، محصولات آرایشی بهداشتی، عصاره شیرین بیان، عصاره های گیاهی، صیفی جات، تره بار، ماهی و موکت کالا های عمده صادراتی استان طی سال ۱۴۰۲ بوده اند.

مدیرکل صنعت معدن و تجارت استان کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه در سال ۱۴۰۲ کالاهای غیر نفتی استان به کشور های آلمان، آفریقای جنوبی، ترکیه، امارات متحده عربی، افغانستان، جمهوری آذربایجان، عراق و سوئیس صادر می شدند، خاطرنشان کرد: طی این مدت زمان بیشترین حجم صادرات استان به کشور کویت بوده که بالغ بر پنج میلیون دلار کلینکر سیمان به این کشور صادر شده است.

موسویان تصریح کرد: طی سال ۱۴۰۲ به دلیل نبود زیرساخت‌های لازم در گمرک، کالای وارداتی به استان کهگیلویه و بویراحمد نداشته‌ایم.

وی ادامه داد: در سال ۱۴۰۲ صادرات غیرنفتی استان در بخش تولیدی بیش از ۱۰۰ درصد، و در بخش بازرگانان و واحدهای تولیدی در مجموع بالای ۳۰۰ درصد نسبت به سال ۱۴۰۱ افزایش داشته است.

مدیرکل صنعت معدن و تجارت استان کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه صادرات غیرنفتی استان برای امسال در بخش تولیدی ۱۰ میلیون دلار و در کل ۳۰میلیون دلار هدف گذاری شده است، عنوان کرد: کشورهای آلمان، آفریقای جنوبی، ترکیه، امارات متحده عربی، افغانستان، جمهوری آذربایجان، عراق و سوئیس عمده کشور های هدف صادراتی استان کهگیلویه و بویراحمد هستند.

موسویان تصریح کرد: با توجه به ثبت کوتاژهای واحدهای صادراتی توسط گمرک استان، افزایش صدور کارت بازرگانی و بازاریابی بازرگانان و همین طور پیدا کردن اهداف صادراتی جدید صادرات غیرنفتی استان کهگیلویه و بویراحمد طی سال ۱۴۰۲ شاهد چنین رشدی بوده است.

وی بیان کرد: صادرات واحدهای تولیدی استان کهگیلویه و بویراحمد بالغ بر هشت میلیون دلار است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آقای رئیسی! به‌قول حسین‌ شریعتمداری الان زنگ انشا نیست /۳۴ ماه از عمر دولت تان گذشته و شما هنوز دارید می گویید: باید فلان شود و نباید بهمان شود!
  • محمد مهاجری : جناب آقای رئیسی! به‌قول حاج‌ حسین‌ آقای‌ شریعتمداری الان زنگ انشا نیست
  • تخفیف نجومی ایران برای فروش نفت واقعی است؟
  • پرچم تجارت بالا می‌رود؟
  • قرارداد ۲.۷میلیارد دلاری با پتروشیمی‌ها برای تولید بنزین
  • صادرات بیش از ۳۳۲ هزار تن کالای غیرنفتی از کهگیلویه و بویراحمد طی یک‌ماه
  • ۸۲ کشور خریدار خرمای ایرانی
  • درآمد ترکمنستان از فروش گاز به چین از روسیه بیشتر شد
  • فرصت‌ صادرات برق به اروپا در شرکت‌های دانش‌بنیان‌
  • تولید زعفران به ۲۳۰ تن رسید