Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-05@23:07:42 GMT

30 کانون سلامت در خراسان رضوی گشایش یافت

تاریخ انتشار: ۱۴ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۸۲۹۶۰۲

30 کانون سلامت در خراسان رضوی گشایش یافت

مشهد- ایرنا- قائم مقام رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حوزه مشارکت های اجتماعی، سازمانهای مردم نهاد و خیران سلامت از گشایش همزمان 30 کانون سلامت در استان خراسان رضوی خبر داد.

به گزارش ایرنا، دکتر غلامحسن خدایی روز چهارشنبه در مراسم گشایش اولین خانه سلامت استان در محله سیدی مشهد افزود: هدف از اجرای این طرح ملی تامین سلامت با کمک مردم و ارتقای سطح مشارکت های مردمی در حوزه سلامت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اظهارداشت: سلامت اجتماعی جامعه با مشارکت اجتماعی، تکنولوژی پیشرفته و عدالت اجتماعی محقق می شود و در این میان سهم مشارکت های مردمی در تامین سلامت 75 درصد است که نیل به آن نیاز مند یک جامعه آگاه ایثارگر و مطالبه گر سلامت است.
وی گفت: جامعه از انواع بیماری های اجتماعی در رنج است، حقوق همدیگر و قوانین راهنمایی و رانندگی را رعایت نمی کنیم، با همدیگر سازش نداریم و مهربان نیستیم و اعضای داوطلب کانونهای سلامت دغدغه سلامت جسمی، روحی، اجتماعی و معنوی مردم را دارند.
خدایی افزود: هم اکنون در خراسان رضوی 15 هزار داوطلب سلامت، 70 سازمان مردم نهاد مرتبط با تامین سلامتی مردم و 50 خیر سلامت فعالیت دارند و این استان از این نظر جایگاه ویژه ای بین استانهای کشور دارد.
وی اظهار داشت: شهر مشهد دارای 183 محله است که تا پایان سال آینده در همه این محلات و دیگر شهرستانهای استان کانون سلامت افتتاح می شود.
سرپرست فرمانداری مشهد نیز در این مراسم گفت: تشکیل کانون های سلامت نشانه نگاه عمیق دولت خدمت گذار به اهمیت مقوله سلامت جامعه است و اعضای این کانون ها می توانند آنچه را محلات مختلف در زمینه های سلامت نیاز دارند به بالاترین مقام تصمیم گیر منتقل کنند.
حیدر خوش نیت افزود: تا کنون بین آنچه در زمینه سلامت جامعه تصمیم گرفته می شد و آنچه مورد نیاز جامعه بود فاصله وجود داشت ، تشکیل کانونهای سلامت نقطه عطف تحولات مثبت در تاریخ تامین سلامت عمومی کشور است و مردم لمس خواهند کرد که چگونه می توانند در تامین سلامت جامعه محل زندگی خود ایفای نقش کنند.
6070 / 6053

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي سلامت خراسان رضوي مشهد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۲۹۶۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دعوت از گروه‌های جهادی خراسان رضوی برای مشارکت بیشتر در طرح تحول روستایی

به گزارش  خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، یعقوبعلی نظری در نشست با مسئولان، صاحب نظران و حلقه‌های میانی مردمی سازی تولید که در چارچوب دیدار‌های نخبگانی در دفتر استاندار برگزار شد، گفت: امروز برای عرضه محصولات نباید وابسته مکان بود و باید از بستر‌های متفاوت برای عرضه محصولات بهره گرفت.

وی با بیان اینکه تولیدات بدون نیاز به کارخانه امروز وجود دارد  خطاب به حاضران افزود: شما به واسطه تجربه تعاملات خود با مدیران باید روش‌های جدید خلق کنید.

استاندار خراسان رضوی با اشاره به اینکه جریان اقتصادی استان قابل قبول است، تاکید کرد: براساس فرمایش  مقام معظم رهبری که گفته اند: موانع بخش خصوصی را بردارید، وظیفه ما این است که مانع ایجاد نکنیم،  بر این اساس باید فرهنگ سازی کنیم تا مانع ایجاد نشود و موانع موجود را برداریم و در گام بعدی باید اقدام به تسهیل و روان سازی کنیم.

نظری با بیان اینکه تکلیف جریان اقتصاد استان از نظر ما روشن است، یادآور شد:  با بخش خصوصی و شورای گفت‌وگوی دولت به طور کامل در تعامل هستیم و موضوعات به خوبی دنبال می‌شود.

وی با تاکید بر اتکا به بهره‌وری گفت: ظرفیت‌های مردمی روستا‌ها و گروه‌های جهادی مقیم در روستا می‌توانند  در این زمینه تاثیرگذار باشند و ظرفیت‌ها را بازشناسی و مشکلات روستا را احصا کنند.

استاندار خراسان رضوی فعال شدن کارخانه‌های راکد و احیای قنات‌های موجود در روستا‌های استان را از اقداماتی برشمرد که می‌توان ازظرفیت‌های مردمی و گروه‌های جهادی بهره گرفت.

نظری افزود: گفت: با همت گروه‌های جهادی و بسیج مردم می‌توان با یک همت اعتبار در یک سال ۳ هزار قنات در خراسان رضوی را احیا کرد تا آب در روستا‌ها جاری شود

دیگر خبرها

  • تجلیل از ۱۰۰۰ پاکبان کرمانشاه در جشن «خداقوت کارگر»
  • ارایه تسهیلات به واحدهای تولیدی خراسان رضوی متوقف شده است
  • هدفگذاری تامین اجتماعی برای ارتقاء سلامت و رضایتمندی کارگران
  • آغاز به کار شورا‌های همیار طبیعت خراسان رضوی
  • دعوت از گروه‌های جهادی خراسان رضوی برای مشارکت بیشتر در طرح تحول روستایی
  • اجرای برنامه‌های دهه کرامت بویین میاندشت با مشارکت مردم
  • سالانه بین ۲۵۰ تا ۵۰۰ هزار سقط عمد در ایران انجام می‌شود
  • مشارکت مردمی و تامین امنیت خاطر در سرمایه‌گذاری‌ها در دستور کار دولت
  • بهره‌برداری از ۱۱۰۰ مسکن محرومین توسط بسیج سازندگی در خراسان رضوی
  • گشایش نمایشگاه موزه عبرت در شیروان