Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس بیمارستان ۱۷ شهریور مشهد روز دوشنبه با بیان این مطلب در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: کاهش سزارین های نخست زا در بین شاخص‌های زایمان مادران باردار اهمیت زیادی دارد و یکی از شاخص های ترویج زایمان طبیعی و کاهش میزان سزارین‌ها به شمار می‌رود.
دکتر حسین حسین پور افزود: میزان سزارین‌های نخست زا طی هفت سال گذشته و همگام با طرح تحول نظام سلامت در بیمارستان ۱۷ شهریور مشهد از ۴۲ به حدود ۲۰ درصد کاهش یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: این بدان معنی است که ۲۰ درصد سزارین های انجام شده نخست زا بوده‌اند و کاهش ‌این نوع  سزارین ها در این بیمارستان موفقیت بزرگی در سطح بیمارستانهای مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد به شمار می رود.
رییس بیمارستان ۱۷ شهریور مشهد گفت: در حال حاضر حدود ۶۵ درصد از کل زایمانهای انجام شده در بیمارستان ۱۷ شهریور مشهد به روش طبیعی و بقیه به صورت سزارین انجام می شود که طی سالهای گذشته میزان سزارین ها کاهش قابل توجه و در عوض میزان زایمانهای طبیعی افزایش یافته است.
حسین پور افزود:  از ابتدای سال جاری بیش از هزار و ۲۰۰ زایمان در بیمارستان ۱۷ شهریور مشهد انجام شده است.
وی اظهار داشت: به دنبال اقدامات انجام شده در راستای ارتقای خدمات رسانی و تکریم بیماران و خانواده های آنان طبق نظرسنجی های انجام شده رضایت مندی بیماران بستری و سرپایی  در این بیمارستان به ترتیب ۹۰ و ۸۰ درصد ارزیابی شده است.
بیمارستان ۱۷ شهریور مشهد با قدمت حدود ۵۰ ساله در  پنج طبقه و در زیر بنایی به مساحت ۲۲ هزار متر مربع با  ۱۴ بخش مختلف به بیماران زیر پوشش تامین اجتماعی خراسان رضوی خدمات می دهد.
حدود ۴۱۰ هزار بیمار در سال ۹۸ جهت درمان به بیمارستان ۱۷شهریور مشهد مراجعه کرده اند که  ۱۸ هزار و ۲۰۰ نفر آنان بستری و بقیه به صورت سرپایی معالجه شده اند.

تامین اجتماعی خراسان رضوی دارای ۱۹ بیمارستان و مرکز درمانی شامل سه بیمارستان در مشهد و تربت‌حیدریه، هفت پلی کلینیک و ۹ درمانگاه است.

برچسب‌ها سازمان تامین اجتماعی مشهد دانشگاه علوم پزشکی مشهد زایمان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان تامین اجتماعی مشهد دانشگاه علوم پزشکی مشهد زایمان سازمان تامین اجتماعی مشهد دانشگاه علوم پزشکی مشهد زایمان بیمارستان ۱۷ شهریور مشهد تامین اجتماعی انجام شده سزارین ها نخست زا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۱۴۹۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۵ درصدی مبادلات تجاری ایران و هند

به گزارش خبرگزاری مهر جدیدترین آمار منتشر شده از سوی وزارت بازرگانی و صنعت هند نشان می‌دهد کل مبادلات تجاری این کشور با ایران در دو ماهه نخست سال جاری میلادی به ۳۷۷ میلیون دلار رسیده است.

مبادلات تجاری ایران و هند در ماه‌های ژانویه و فوریه ۲۰۲۴ با رشد ۵ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل مواجه شده است. ارزش تجارت دو کشور در دو ماهه نخست سال ۲۰۲۳ بالغ بر ۳۵۸ میلیون دلار اعلام شده بود.

صادرات هند به ایران در دو ماهه نخست ۲۰۲۴ با رشد ۲۰ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل مواجه شده و به ۲۶۹ میلیون دلار رسیده است. هند در مدت مشابه سال قبل ۲۲۴ میلیون دلار کالا به ایران صادر کرده بود.
اما واردات هند از ایران در ماه‌های ژانویه و فوریه سال جاری میلادی افت ۱۹ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل داشته و به ۱۰۸ میلیون دلار رسیده است. هند در ماه‌های ژانویه و فوریه سال قبل ۱۳۴ میلیون دلار کالا از ایران وارد کرده بود.

برنج، میوه و کنجاله دانه‌های روغنی مهم‌ترین کالاهای صادراتی هند به ایران در دو ماهه امسال بوده است. هند در این دوره ۱۳۴ میلیون دلار برنج، ۶۰ میلیون دلار کنجاله، ۱۸ میلیون دلار میوه و ۷ میلیون دلار چای به ایران صادر کرده است.

میوه، مواد خام تولید رنگ، و فرآورده‌های نفتی نیز مهم‌ترین کالاهای وارداتی هند از ایران در دو ماهه نخست ۲۰۲۴ بوده‌اند. هند ۵۸ میلیون دلار میوه، ۱۷ میلیون دلار مواد خام تولید رنگ و ۱۱ میلیون دلار فرآورده‌های نفتی از ایران در این مدت وارد کرده است.

کد خبر 6097019 محمدحسین سیف اللهی مقدم

دیگر خبرها

  • ریزش ۷۹ درصدی تورم تولید/کاهش تورم مصرف‌کننده ادامه دارد؟
  • نقش موثر مامایی در کاهش آمار سزارین و افزایش زایمان طبیعی
  • منظور: رشد ۳۸۰ درصدی اعتبارات رفاه و تامین اجتماعی
  • انجام موفق ۲ عمل اهدای عضو در مشهد به ۵ نفر زندگی دوباره بخشید
  • رشد ۵ درصدی مبادلات تجاری ایران و هند
  • تامین ۷۰ درصدی لوله و اتصالات کشاورزی از تولیدکنندگان داخلی
  • تجارت ایران و هند با رشد ۵ درصدی به ۳۷۷ میلیون دلار رسید
  • کاهش‌ شهریه برخی مدارس غیردولتی | امسال افزایش شهریه درصدی نیست بلکه... | هزینه فوق برنامه چند درصد شهریه است؟
  • بررسی عملکرد نماگر‌های بازار سرمایه در هفته‌ای که گذشت
  • بدهی میلیاردی تامین اجتماعی به مراکز درمانی قزوین