Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی با تاکید بر لزوم ایجاد امکانات رفاهی بیشتر در روستاها گفت: باید مساله تامین شغل پایدار در روستاها و اشتغال متناسب با فرهنگ روستاییان مد نظر قرار گیرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح توس؛ آیت الله سیداحمد علم الهدی روز سه شنبه در همایش دهیاران شهرستان مشهد در تالار قدس حرم مطهر رضوی  رفع مشکلات اصلی روستاها را خارج از حوزه مدیریت استان دانست و اظهار داشت: برق، آب و تلفن جزو نیازهای درجه ۲ روستاییان محسوب می شود چرا که روستاها قبلا نیز بدون بهره داشتن از این امکانات به صورت آباد فعالیت داشتند، زیرا دغدغه و نیاز اصلی روستاها درآمد پایدار و معیشت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: اداره منابع طبیعی چرای دام را در برخی مناطق ممنوع اعلام کرده است و در شرایطی که دامداری شغل آبا و اجدادی روستاییان بوده، اکنون با قُرق و منع چرای دام مواجه شده اند و حال آنکه همان مراتع برای چرا به دامدارانی از دیگر استانها واگذار می شود و این مساله دامداری روستاها را مختل کرده است.

امام جمعه مشهد افزود: اینگونه قراردادها و مقررات، آسایش را مردم روستاها گرفته است، این گونه برنامه های غلط و ندانم کاری ها بعضا معیشت را در یک روستای ۵۰۰ ساله از بین می برد و ضروری است جهاد کشاورزی و دیگر دستگاهها موضوع را بررسی کنند تا روستاییان مظلوم واقع نشوند.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: در برخی روستاهای مشهد اختلاط اجتماعی ساکنان بومی با مهاجران خارجی به صورتی درآمده که بافت اصلی و همگن روستاهای شرقی را برهم زده است و گاهی دیده می شود که جامعه روستایی بافت صمیمی و یکدست خود را از دست داده است.

آیت الله علم الهدی گفت: این عارضه اجتماعی نتیجه تحولات سیاسی در کشور همسایه است و البته دخالت دستگاههای اجرایی در آن نیز کار صحیحی نیست و نه تنها کار را به نتیجه نمی رساند که بر دامنه مشکلات می افزاید.

وی گفت: در این خصوص باید خود روستاییان با حرکتی جهادی، اقدام کرده و از فروش خانه و زمین خود به افرادی که با فرهنگ آنان بیگانه هستند، پرهیز کنند تا بافت روستاها به هم نخورد و پیامدهای نامطلوب آن گریبانگیر آنان نشود.

امام جمعه مشهد در خصوص کوچ روستاییان به شهرها، گفت: شما روستاییان باید در داخل خود مدیریت داشته باشید، به یقین هجرت یک خانواده از مرکز فرهنگی روستا و حضور در فضای غریبه حاشیه شهر، زندگی با ارزشی را برای شما رقم نخواهد زد.

وی تاکید کرد: باید به مردم روستا تفهیم شود که این هجرت نباید صورت گیرد تا چهره فرهنگی و اجتماعی روستا به هم نریزد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۱۵۳۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشتارگاه طیور فسا با ۱۰۰ کارگر به چرخه تولید بازگشت

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام والمسلمین سید کاظم موسوی عصر یکشنبه در جریان سفر به شهرستان فسا با بیان اینکه با ورود ستاد اقتصاد مقاومتی دادگستری استان فارس و تعامل با دیگر دستگاه‌ها مشکل این واحد تولیدی حل شده است گفت: واحد کشتارگاه صنعتی جهان‌زرین فسا چهار سال تعطیل بود و این مساله باعث بیکاری عده زیادی شده بود.

رئیس کل دادگستری استان فارس افزود: ستاد اقتصاد مقاومتی با هدف تحقق شعار سال و عمل به منویات رهبر معظم انقلاب مبنی بر حمایت از تولید و در راستای حمایت حقوقی و قضائی از واحدهای تولیدی و صنعتی پیگیری رفع تعطیلی این واحد صنعتی را در دستور کار قرار داد.

رئیس کل دادگستری استان فارس گفت: فعالیت ستاد اقتصاد مقاومت دادگستری استان فارس در پیگیری مشکلات ۸۰ واحد دارای مشکل ادامه دارد و با مدیریت و نظارت مستقیم معاون قضائی دادگستری استان فارس در هر هفته با تشکیل دو جلسه در اتاق بازرگانی استان فارس و شهرک صنعتی شیراز مشکلات واحدهای صنعتی پیگیری و گره‌ها و موانع موجود در مسیر فعالیت اقتصادی آنان شناسایی و با کمک مسئولان رفع می‌شود.

وی گفت: بررسی کمبود مواد اولیه، عدم وصول مطالبات، کمبود نقدینگی و سرمایه در گردش و مشکلات بانکی و دریافت تسهیلات بانکی و همچنین هماهنگی با ادارات آب و برق و سایر دستگاه‌های خدمات‌رسان از جمله مواردی است که در بازدیدهای میدانی و هدفمند از واحدهای صنعتی و تولیدی در سراسر استان فارس توسط ستاد اقتصاد مقاومت دادگستری استان فارس پیگیری می‌شود.

موسوی در پایان گفت: حل و فصل مشکلات واحد تولیدی کشتارگاه صنعتی طیور «جهان زرین» فسا سبب می‌شود که علاوه بر اشتغال ۱۰۰ نفر به صورت مستقیم، زمینه فعالیت اقتصادی ۳۰۰ نفر دیگر به صورت غیر مستقیم فراهم شود.

کد خبر 6097673

دیگر خبرها

  • تامین آب پایدار روستا‌های بخش گابریک نیازمند تخصیص اعتبار
  • نیاز مناطق سیل‌زده بلوچستان به ماشین‌آلات سنگین
  • کشتارگاه طیور فسا با ۱۰۰ کارگر به چرخه تولید بازگشت
  • بهره وری غیر اصولی آب مشکلات آینده را بیشتر می‌کند
  • بازپیرایی و مرمت محله تاریخی حسینیه اعظم سمنان
  • توان علمی دانشگاه فردوسی مشهد باید به حل مشکلات کمک کند
  • تامین آب شرب سالم و پایدار برای روستای «دره دول» بخش ماژین
  • شبکه برق خوزستان پایدار است / خسارت‌هایی به شبکه آبادان و شادگان وارد شد
  • نشستی برای بررسی مسائل تامین آب شرب پایدار در شهر خضرآباد
  • مرتفع شدن مشکلات شالیکاران مازندرانی در خصوص تامین کود